De ce un site web?

Promovarea afacerii printr-un mijloc de comunicare extraordinar de eficient precum internetul ( prin intermediul unu site web ), este o solutie de marketing mult mai putin costisitoare financiar in comparatie cu alte mijloace.

Esential pentru oricare site web, afacere este o imagine profesionala care prezinta calitate si stabilitate. Un site web reusit combinat cu un hosting de calitate trimite un mesaj de incredere, este activ si la indemana potentialilor clienti 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana si impune respectul concurentei. Sa nu uitam faptul ca un site web poate fi accesat de oricine din tara sau din afara ei si astfel numarul clientilor dumneavoastra poate creste considerabil.

Web Design cu SmartMouse

Este greu sa alegi intre atatea oferte de web design, dar la SMARTMOUSE poti cere o cotatie gratuita pentru oricare din serviciile noastre si iti promitem ca vei primi in schimb:

Un web design original prin concept si functionalitate. Internetul ofera posibilitatea creearii atmosferii potrivite in care web site -ul poate sa dialogheze direct cu fiecare vizitator in parte. Este important sa intelegem potentialul urias oferit de un web design care sa reflecte identitatea, personalitatea si valorile pe care le promovati in cadrul companiei.

Profit. Da.... profitul clientului cu un web design realizat de SMARTMOUSE este, ramane si va fi obiectivul nr.1 al tutror departamentelor noastre. Cautam intotdeauna sa va intelegem afacerea, produsele si serviciile, sa va cunoastem clientii si concurentii astfel incat sa realizam web design -ul prin care sa obtineti maximum de avantaje.

Un continut bogat si un web design cu o structura cat mai viabila, usor de inteles de utilizatori este garantia cresterii numarului vizitatorilor iar confortul lor are un rol determinant in dialogul care se realizeaza intre acestia si web site -ul care il detineti. De aceea suntem atenti la ultimele tendinte in web design ce tin de confortul in utilizare.

Optimizare oferita de un site web care se incarca rapid, web design care respecta standardele de internet si care fac numele, produsele si serviciile companiei dumneavoastra sa fie cunoscute mai usor. Venim astfel in sprijinul nevoilor de promovare, comunicare si evolutie printr-un web design optimizat pentru cele mai importante motoare de cautare ( Google, Yahoo, Bing, Ask ) si nu numai.

E-commerce web design, magazine online pentru comercializarea oricarui tip de produse. Cu o bogata experienta in stabilirea publicului tinta, membrii echipei SMARTMOUSE vor realiza web design -ul magazinului online, necesar atingerii obictivelor de vanzare.

Web design cu flash integrat. Flash-ul este tehnologia care ne permite sa adaugam animatie, sunet, efecte vizuale si mult mai multa interactivitate pe site-ul creat. De aceea aceasta tehnologie nu putea sa lipseasca din laboratoarele de creatie SMARTMOUSE.

Mai mult decat web design un parteneriat de lunga durata. Construim web site-uri durabile pentru ca tu sa te poti concentra pe ceea ce este cel mai important pentru tine si anume afacerea ta.

De ce optimizare web ( SEO ) ?

SEO " Search Engine Optimization " , optimizare pentru motoare de cautare sau optimizare web este o subcategorie a marketing-ului online si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare (Google, Yahoo,Bing, etc.) pentru diverse cuvinte-cheie.

De ce sa investesti in optimizare web SEO ? Pentru ca optimizarea unui site web este mai eficienta decat orice alta modalitate de publicitate iar beneficiile sunt pe termen lung !

Deoarece un proces de optimizare web SEO eficient poate cere schimbari in codul sursa al site-ului , echipa SMARTMOUSE include acest proces de optimizare pentru motoarele de cautare in dezvoltarea initiala a web design-ului oricarui site realizat, astfel incat fiecare site realizat de SMARTMOUSE sa fie " Search Engine Friendly "( " Prietenos Motoarelor de Cautare ").

Traficul, numarul de potentiali clienti ai unui site web este generat de motoare de cautare gen Google,Yahoo, Bing aproximativ 80% . De ce sa nu beneficiezi de acest trafic ? Creaza acum un site web optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) cu ajutorul echipei SMARTMOUSE.

Nimeni nu poate garanta locul #1 in motoarele de cautare dar planificarea Campaniei de optimizare web pentru motoarele de cautare SEO si munca facuta vor influenta sigur rezultatele.

De ce SEM "Search Engine Marketing"?

SEM sau publicitatea pe motoarele de cautare se realizeaza prin intermediul unor sisteme de publicitate online precum Google AdWords, Microsoft adCenter si Yahoo! Search Marketing cu ajutorul carora clientul plateste doar atunci cand o persoana i-a vizitat pagina.

Cu ajutorul experientei noastre in materie de promovare si publicitate online prin intermediul Google Adwords asiguram atat un numar de vizitatori garantat cat si :
- vizibilitate imediata;
- crearea contului ;
- asistenta in definirea cuvintelor cheie;
- targhetarea vizitatorilor
- redactarea anunturilor
- statistici detaliate despre cum s-au cheltuit banii dvs.

Nu exista o suma minima pe care trebuie sa o investesti intr-o campanie de publicitate online prin Google Adwords. In functie de obiectivele tale, te vom ajuta sa stabilesti un buget pentru campania ta de publicitate pe motoarele de cautare, astfel incat sa obtii rezultatele dorite.

Publicitatea online prin link-uri sponsorizate este ideala pentru lansarea unui produs sau a unei promotii, comunicarea unui eveniment important din cadrul companiei deoarece aceasta metoda creaza vizibilitate imediata in motorul de cautare.

Pe langa toate avantajele publicitatii online, prezentate mai sus, credem ca cel mai important este de departe posibiliatea de masurare a returului pe investitie. Publicitatea nu este eficace decat daca genereaza rezultate ce pot fi masurate. Sa luam cazul unui buget de publicitate cheltuit pe pliante.... Nu exista nici o garantie ca fiecare pliant ajunge la o persoana interesata de produsele sau serviciile pe care le oferiti dar firma plateste pentru toate. Publicitatea online se traduce printr-o investitie de un buget X care va permite atragerea de utilizatori pe site-ul dumneavoastra. Odata ajunsi pe site, cati utilizatori din totalul de 100% au facut gestul de a cumpara / a contacta ? Acesta este returul pe investitie si cel mai mare avantaj al publicitaii online.

Redesign

Iti doresti sa restaurezi serios prezenta ta pe internet, sa reimprospatezi design-ul site-ului tau ? Sau pur si simplu vrei un redesign pentru a adapta site-ul la cerintele unei piete din ce in ce mai pretentioase? Indiferent care sunt motivele pentru redesign, acestea readuc in discutie elementele ce tin de structura si functionalitatea site-ului care nu mai corespund cerintelor actuale.

Echipa SMARTMOUSE va recrea site-ul ingloband - pe langa nota de prospetime - tehnologii noi care sa reflecte cu adevarat mesajul companiei si efortul acesteia de a fi mai aproape de vizitatorii sai.

Pe langa redesign echipa SMARTMOUSE va pune la dispozitie pachete proprii de web hosting profesional, la preturi promotionale, care vor face ca site-ul sa raspunda prompt vizitatorilor.

Brand

Ai luat decizia corecta de a construi o imagine profesionala afacerii tale insa sa te decizi ce companie iti va construi brand-ul poate fi mult mai greu. De accea echipa SMARTMOUSE iti vine in ajutor. Tot ce avem nevoie este directia in care se indreapta afacerea ta si un bun feedback, de restul se va ocupa creativiatea design-erilor SMARTMOUSE.

Brand -ul a demonstrat de-a lungul timpului ca este semnul stabilitatii ( un bun exemplu in acest sens fiind marile firme Coca-Cola, Mercedes, Nike ). Orice companie are nevoie de un element unic, o identitate prin care sa se pozitioneze si sa se identifice in mintea consumatorului. Acest element unic este logo-ul care dezvaluie consumatorului in timpul cel mai scurt aproape totul despre un produs sau serviciu. Practic, brand -ul surprinde esenta unei companii sau a unui produs si o transpune in forme, palete de culori, tipuri de litera sau simboluri.

Bugetul de publicitate poate, intr-adevar, sa fie o economie considerabila in buzunarul unei companii. Insa pagubele facute de absenta brandului de pe piata si faptul ca acesta este uitat de catre potentialii clienti este inimaginabil.

Prin brand compania se diferentiaza si se pozitioneaza pe piata, castiga credibilitate si notorietate, cu conditia ca identitatea sa fie consistenta si consecvent aplicata. SMARTMOUSE a gasit de-a lungul timpului cele mai originale modalitati de transpunere in sfera vizualului mesajul brandului astfel incat sa transforme o companie oarecare intr-un simbol pe piata care activa.

Logo Design

Precum o capodopera de arta LOGO-ul trebuie sa atinga emotiile interioare, sa te stimuleze vizual si sa iti ramana intiparit in memorie. Dar care va fi criteriul de selectie a celor care iti vor crea logo-ul cand exista zeci, poate chiar sute de firme care ofera astfel de servicii?

Experienta
Am oferit clientilor nostri, prin creativiate si experienta acumulata in decursul anilor, un logo pentru fiecare produs sau serviciu cu aceea putere de atractie care te face sa il cumperi.

Perfectiune
Un logo trebuie sa fie perfect, cu un design simplu, dar totodata atractiv, usor de memorat deoarece este punctul de pornire al identitatii unei companii si primul element vizual care deosebeste firma de competitori.

Creativitate
Prin creativitate un logo poate lua diferite forme, poate fi o imagine abstracta, o forma geometrica ( Nike, Apple, Audi, Puma, etc.) sau logo text, bazat pe numele companiei, si un font special, unic ( Coca Cola, Google, IBM, etc.) sau un logo ce combina grafica si textul intr-o maniera unica ( Walt Disney )

Informatii noi din domeniu, in fiecare zi, pe blogul Smartmouse.

Inscriete in concursul de web design de pe blog Smartmouse si poti castiga o imprimanta.

Extindem echipa. Esti interesat? Daca stii PHP, MYSQL, HTML, CSS, AJAX sau pur si simplu iti place sa scrii articole poti colabora cu echipa Smartmouse. Contacteaza-ne folosind una din metodele de mai jos.

Vrei sa stii cat costa proiectul tau? Vrei sa trimiti un CV? Vrei sa dai un spam :)

Aici ne gasesti :

  • Str. Pacii, Bl.358, Sc. F, Ap.19, Vaslui
  • contact@smartmouse.ro
  • Skypeid : smartmes
  • +40729 99 77 33

Echipa noastra:

Soarec Remus
Remus
Founder
" Big Mouse :-) "
Soarec Catalin
Catalin
Designer
"I hate mondays :-l "
Soarec Ciprian
Ciprian
Coder
"Very misterious fellow "